Rakitić: Porazi u Superkupu su nas ujedinili i osnažili

U intervjuu za Marcu

Rakitić: Porazi u Superkupu su nas ujedinili i osnažili

E. Ganibegović

Barcelona novu sezonu nije počela na najbolji način, nakon što su poraženi od Real Madrida u španskom Superkupu, međutim Ivan Rakitić smatra kako su ti porazi ujedinili i osnažili njegovu ekipu.

Katalonci su u prve tri utakmice španske Lige upisali isto toliko pobjeda, dok su također u prvom susretu Lige prvaka savladali Juventus.

"Loši nastupi u Superkupu su nam pomogli da se ponovo ujedinimo i napravimo dobar start u LaLigi i Ligi prvaka", rekao je hrvatski internacionalac u intervjuu za Marcu, pa zatim dodao:

"Bilo je važno utakmicu protiv Juventusa početi snažno,jer je to tim koji nas je prethodne godine eliminisao u ovom takmičenju. Mislim kako je teško igrati protiv nas kada smo na najvećoj razini, kao što smo bili u utorak."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Svaki trener ima drukčije zamisli i generalno vidim kako Valverde ima povjerenje u mene. Osjećam se prijatno i nastavit ću se boriti da zadržim svoju poziciju u ekipi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi