Rakitić se obrusio na bivšeg igrača Reala

"Nije mi više 15 godina"

Rakitić se obrusio na bivšeg igrača Reala

E. Škorić

Barcelona je sinoć gostovala na Anoeti, te je slavila s 1:0 protiv Real Sociedada u prvom susretu četvrtfinala Kupa Kralja.

Ovo je ujedno bila prva pobjeda Barce na teškom gostovanju od 2007. godine, a strijela pobjedonosnog gola bio je Brazilac Neymar iz penala.

Ivan Rakitić je konačno dobio šansu od prve minute kod trenera Luisa Enriquea, te je igrao do 69. minute.

"Zabrinut sam samo iz razloga jer želim uvijek da igram sve utakmice. Znam da trebam raditi, ali vjerujem u sebe i u trenera. Nemam više 15 godina, trener mi ne treba ništa objašnjavati", rekao je Rakitić te je dodao: "Nadam se da ću još godinama igrati ovdje, želim novi ugovor".

Kratko se osvrnuo na igrače Sociedada, posebno na bivšeg igrača Real Madriad Asiera Illarramendija, koji se žalio na suđenje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne znam zašto se žali.  Ponekad je bolje zadržati mobitel u džepu", tvrdi popularni Raketa, koji će tako po svemu sudeći ostati u Barceloni, mada se nedavno pisalo kako je dogovorio odlazak u Manchester City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi