Rakitić: Želim uvijek biti na terenu

Hrvatski fudbaler nakon meča

Rakitić: Želim uvijek biti na terenu

Fudbaleri Barcelone jučer su slavili pobjedu od 4:0 na gostovanju kod Eibara u okviru španske La lige.

Zadovoljan nakon meča bio je i vezni fudbaler ove ekipe Ivan Rakitić koji je poručio da je ovo bilo veoma nezgodno gostovanje. 

"Eibar je odigrao pravu domaću utakmicu. Ovo je vrlo nezgodno gostovanje. Čekali smo i bili smo dovoljno strpljivi, a poslije prvog gola zaigrali smo puno bolje. Ovo je bila zaslužena pobjeda, a sada moramo nastaviti na ovaj način", rekao je Rakitić.

On se također osvrnuo i na povredu Busquetsa nakon koje je zaigrao zadnjeg veznog.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Spreman sam na sve, tako mogu zaigrati i na toj poziciji jer uvijek želim biti na terenu. To želim dokazati treneru, spreman sam igrati na bilo kojoj poziciji", poručio je Rakitić nakon meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi