Ramires krajem mjeseca stiže u Milano

Priključit će se ekipi Intera

Ramires krajem mjeseca stiže u Milano

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Ramires odlučio je da se vrati u Evropu nakon dvije sezone u dalekoj Kini.

Sezona u Kini je završena ovog vikenda, a Ramires je već ranije poručio da će napustiti redove Jiangsu Suninga i vratiti se u Evropu. Italijanski mediji objavili su prije nekoliko sedmica da je Ramires dogovorio sve uslove s Interom, te da će Brazilac u januaru zvanično postati novi igrač kluba s Meazze.

Inter će Jiangsu platiti oko 20 miliona eura za Brazilca koji je u januaru 2016. godine iz Chelseaja stigao za 28 miliona eura. Prema pisanju Corriere dello Sport, Ramires bi već krajem mjeseca trebao doći u Milano, te se priključiti treninzima Intera.

Brazilski fudbaler želi zadržati formu do januara kada će imati pravo da zaigra u dresu Intera. Ramires je ove sezone u Kini odigrao 32 utakmica i postigao je 11 golova uz šest asistencija. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi