Ramos: Bog je uz nas, a ovdje smo kao kod kuće

Real lovi titulu prvaka svijeta

Ramos: Bog je uz nas, a ovdje smo kao kod kuće

Fudbaler Real Madrida Sergio Ramos na interesantan način najavio je finale Svjetskog klupskog prvenstva koje njegov tim večeras igra protiv argentinskog San Lorenza.

"Katolik sam i veliki vjernik. Ne znam koliku ulogu igra Bog u cijeloj ovoj priči oko našeg uspjeha, ali čini mi se da je on uz nas. Sve je spremno za titulu prvaka svijeta", rekao je Ramos koji se potom dotakao i atmosfere na stadionu.

"Ovdje se osjećamo kod kuće i nevjerovatno je kako ljudi u Maroku cijene ovo što radimo. Svi navijaju za nas i zaista ponosno mogu reći da je Real Madrid svjetski klub, ne samo madridski odnosno španski".

Real Madrid će kao predstavnik Evrope pokušati preuzeti titulu prvaka svijeta od Bayern Munchena koji ju je osvojio prošle godine. Nema sumnje da su protiv San Lorenza apsolutni favoriti za takvo nešto.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.