Ramos kao nikad prije "bocnuo" Piquea
Foto: EPA

Pozvao ga na finale Lige prvaka

Ramos kao nikad prije "bocnuo" Piquea

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida u subotu igraju veliko finale Lige prvaka protiv Juventusa u Cardiffu.

Kraljevski klub ima priliku da postane prvi tim koji je uspio odbraniti titulu prvaka Evrope. Igrači Real Madrida se nakon kratkog odmora već nekoliko dana spremaju za finalni meč kojeg s nestrpljenjem očekuju. 

Povodom subotnje utakmice u španskim medijima oglasio se kapiten Real Madrida, Sergio Ramos. Ovaj odbrambeni igrač Kraljeva je nastavio provocirati igrača Barcelone, Gerarda Piquea. Ramos je ovaj put na briljantan način odlučio da isprovocirao Piquea.

"Pozvao sam Piquea na finale Lige prvaka u Cardiffu i čak sam mu poslao ulaznicu, ali još uvijek nisam dobio njegov odgovor", rekao je Ramos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi