Ramos ne želi da Bonucci dođe u Real Madrid

Ne sviđa mu se Perezova ideja

Ramos ne želi da Bonucci dođe u Real Madrid

E. Čaušević

U španskim medijima jučer se pojavila informacija da je Real Madrid zainteresovan za dovođenje štopera Juventusa, Leonarda Bonuccija.

Bonucci se već sedmicama spominje u sportskoj javnosti kao igrač koji će ovog jleta sigurno promjeniti sredinu. Iskusni odbrambeni fudbaler se povezivao najviše sa Chelseajem, no u borbu za Bonuccija se uključio i Real Madrid koji je spreman da pošalje zvaničnu ponudu.

Međutim, čini se da nisu baš svi u kraljevkom klubu zadovoljni činjenicom da bi Bonucci mogao pojačati ovaj klub. Kako piše Mundo Deportivo, Sergio Ramos je poručio Zinedineu Zidaneu da nije baš oduševljen što Kraljevi žele dovesti Bonuccija.

Navodno, kapiten Real Madrida smatra da Bonucci nije potreban ovom klubu, te da Zidane treba dati šansu mlađim igračima. No, ukoliko je Florentino Perez odlučio da dovede Bonuccija onda je gotovo nemoguće da će neko iz klubu uspjeti promijeniti njegovu odluku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi