Ramos nije pazio na rječnik nakon poraza od Betisa
Foto: EPA

Upalio se alarm u Madridu

Ramos nije pazio na rječnik nakon poraza od Betisa

Aktuelni osvajač Lige prvaka i prvak Španije, Real Madrid, trenutno ne liči na ekipu koja je prošle sezone "harala" Evropom i Španijom. Sinoćnji poraz od Betisa zabolio je sve navijače Kraljeva, a kapiten ekipe, Sergio Ramos, je bio vidno ljutit i razočaran nakon sadnjeg sudijskog zvižduka.

Sinoć se i Crsitiano Ronaldo, nakon suspenzije, vratio u ekipu Reala, ali čak ni to nije pomoglo Kraljevima da postignu gol Betisu, pa sada u La Ligi zaostaju sedam bodova za, velikim rivalom, Barcelonom.

Ovo je za Real Madrid treća utakmica zaredom na Santiango Bernabeu u kojoj nisu uspjeli ostvariti pobjedu. Sergio Ramos je, razmiljivo, nakon novog kiksa Reala bio izuzetno ljut, ali i iskren, pa u razgovoru s novinarima i nije previše pazio na "jezik".

"Ovo je je**no loš početak. Ovo je zabrinjavajuće i alarmantno, radi se o utakmicama i protivnicima koje bi, u normalnim okolnostima, pobijedili na Bernabeu", izjavio je Ramos, pa nastavio: 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moramo ići dalje, biti samokritični kada su u pitanju naredne utakmice. Radi se o istim igračima koji su samo prije nekoliko mjeseci osvajali titule."

"Ne znam zašto nam je toliko teško postići gol na Bernabeu. Minute prolaze, ali gol još nije došao, to je veoma teško. Stvorili smo šanse, ali promašujemo gol", dodao je na kraju kapiten Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi