Ramos ostaje u Realu do 2019. godine

Tvrdi španska Marca

Ramos ostaje u Realu do 2019. godine

Sergio Ramos, po svemu sudeći, neće napustiti redove Real Madrida u ovom prijelaznom roku.

Ako je vjerovati pisanju španske Marce, dugogodišnji član kraljevskog kluba odlučio je pristati na produženje ugovora i sa Realom je dogovorio saradnju do ljeta 2019. godine. Novi ugovor Ramos će zvanično potpisati pred početak nove sezone, tačnije 23. augusta. 

Ramos se u posljednje vrijeme povezivao sa brojnim klubovima. Najuporniji je bio Manchester United, ali se novi kapiten Reala na kraju odlučio na ostanak na Santiago Bernabeu. 

Profesionalnu karijeru je započeo u Sevilli, gdje se je odmah ustalio na poziciji stopera. Odigrao je 49 utakmica i postigao tri gola, a onda je njegov potencijal 2005. godine prepoznao Real Madrid. Od tada na klupskom planu je osvojio sve što se da osvojiti, dok vrijedi napomenuti da je tri sezone uzastopno izabran za najboljeg defanzivca La Lige.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.