Ramos poručio navijačima: Nemojte zviždati Piqueu

Pred utakmicu selekcije Španije

Ramos poručio navijačima: Nemojte zviždati Piqueu

E. Čaušević

Sergio Ramos i Gerard Pique poznati su po tome što često vole preko medija da prozivaju jedan drugog.

Svaki El Clasico krene i završi s prepucavanjima Ramosa i Piquea u španskim medijima ili društvenim mrežama. Jasno je da je Ramos jedan od najomraženijih likova u Barceloni, dok je Pique sigurno najomraženiji kod navijača Real Madrida. Ipak, kapiten kraljevskog kluba odlučio je da malo smiri strasti.

Ramos je pred utakmicu selekcije Španije koja se igra na Santiago Bernabeu dao zanimljivu izjavu koja je iznenadila špansku javnost. Defanzivac Real Madrida je poručio da navijači ne trebaju zviždati Piqueu ili bilo kojem igraču, te da moraju pokazati poštovanje prema njima.

"Prema Piqueu ili bilo kojem igraču navijači trebaju pokazati poštovanje. Rekao sam navijačima da moraju nama pružati podršku, te da mi tako igramo najbolje. Ne trebaju mu zviždati. Znam da će ovo iznenaditi mnoge, ali očekujem da prihvate ono što želim da kažem", rekao je Ramos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi