Ramos poručuje: Sve ćemo vas poslati gdje pripadate!
Foto: EPA

Kapiten Reala bijesan nakon poraza

Ramos poručuje: Sve ćemo vas poslati gdje pripadate!

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos bio je branilački raspoložen prema svom klubu i saigračima nakon sinoćnjeg teškog poraza na Wembleyju od Tottenhama (3:1). 

Real Madrid se nalazi u vjerovatno najozbiljnijoj krizi otkad je na klupi ovog kluba francuski stručnjak Zinedine Zidane. U španskom prvenstvu Kraljevi imaju zaostatak od osam bodova u odnosu na Barcelonu, a u Ligi prvaka vjerovatno neće završiti kao prvoplasirani u grupi. 

Španski mediji su jedva dočekali da napadnu Zidanea i društvo, ali njihov kapiten Sergio Ramos je nakon meča stao u odbranu.

"Real Madrid će one koji misle da smo mrtvi poslati tamo gdje im je mjesto. Rezultat je varljiv. Ne želim ništa osporiti Tottenhamu, ali nama je jasno šta pritisak može da uradi. Vratit ćemo se i to veoma brzo. Zbog iskustva kojeg imam moram reći da je veoma važno da ostanemo mirni. Bez obzira na sve, još uvijek smo živi u našem najdražem takmičenju. Postoji mnogo dobrih stvari koje smo uradili, ali su poništeni zbog rezultata. Ne trebate upirati prstom ni u jednog igrača, jer svi skupa pokušavamo uraditi dobre stvari", rekao je kapiten Reala. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Real je nakon ovog poraza ostao na 2. mjestu u grupi H sa sedam bodova, odnosno tri manje od lidera Tottenhama i pet više od Borussije Dortmund.

Kraljevskom klubu je ovo bio drugi vezani poraz jer su prije samo nekoliko dana poraženi na gostovanju kod Girone u okviru La Lige (2:1). 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi