Ramos: Real je najbolji klub u najboljoj ligi na svijetu
Foto: EPA

Kapiten Reala nakon osvajanja titule

Ramos: Real je najbolji klub u najboljoj ligi na svijetu

Real Madrid je sinoćnjom pobjedom nad Malagom osigurao titulu prvaka Španije, a iskusni štoper madridske ekipe, Sergio Ramos, vjeruje kako je Real dokazao da je najbolji klub u najboljoj ligi na svijetu.

"Osjećaj je veoma dobar. Ovo je nagrada za našu dosljednost. Mi smo sjajna ekipa koja je zaslužila osvojiti ligu nakon toliko žrtvovanja", rekao je Ramos nakon pobjede.

"Ključ je bila konzistentnost, igranje svake utakmice kao da je posljednja. Bilo je i loših utakmica, naravno, ali ekipa je igrala sa karakterom i uzimala bodove."

"Osvajanje lige znači puno. Ovo je najbolja liga na svijetu, a Real se pokazao kao najbolji klub u La Ligi. Sada možemo slaviti", nastavio je Ramos, pa na kraju dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sada se možemo zabavljati, imamo vremena za uživanje. Čekamo naše navijače na trgu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi