Ramos: Ronado odlazi? Ne znam
Foto: Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo (EPA)

Kapiten Reala komentarisao glasine

Ramos: Ronado odlazi? Ne znam

U posljednje vrijeme se sve češće špekuliše o tome da bi Portugalac Cristiano Roandlo mogao napustiti Real Madrid. 

Naravno, mnogi koji prate fudbal su svjesni da su jako male šanse da će se to desiti, ali također treba imati u vidu da novac može gotovo sve, pa i "oteti" prvu zvijezdu Real Madridu. 

Dok se sam Cristiano Ronaldo ne oglašava povodom pomenutih špekulacija, kapiten Real Madrida Sergio Ramos je odlučio da progovori o tome, a bio je veoma zagonetan.

"Cristiano Ronado odlazi? Pitajte njega, ne znam te stvari", poručio je kratko Ramos. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, novinare je zanimalo šta Ramos očekuje od nastavka sezone, a pomenuli su mu da njegov tim ima pravo na još samo nekoliko kikseva. 

"To je dobra stvar u fudbalu - teške utakmice dolaze. Imamo minimalan prostor za greške jer smo do sada izgubili mnogo bodova. Nadam se da ćemo odigrati dobro derbi protiv Atletica i vidjet ćemo šta će se desiti", rekao je Ramos. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi