Ramos: S Piqueom sam u dobrim odnosima, ali ne kao prije

Nešto se promijenilo

Ramos: S Piqueom sam u dobrim odnosima, ali ne kao prije

E. Čaušević

Kapiten reprezentacije Španije, Sergio Ramos, priznao je da atmosfera u ekipi nije bila baš sjajna na posljednjem okupljanju.

Španci su uspjeli da se kvalifikuju na SP u Rusiji pobjedama protiv Albanije i Izraela početkom ovog mjeseca. No, afmosfera u ekipi nije bila baš najbolja jer je nekoliko dana prije održan referendum za nezavisnost Katalonije na koji je izašao i defanzivac Barce, Gerard Pique.

Pique je izviždan na treningu Crvene furije, ali je svojim ponašanjem pokazao da to nije previše utjecalo na njega. Iako se govorilo da bi se Pique mogao oprostiti od nacionalnog dresa prema svemu sudeći to se neće desiti. O svemu tome govorio je i Sergio Ramos koji je pohvalio svog saigrača.

"Sva ta dešavanja su nekako povrijedila naš tim. Uvijek govorim kao kapiten da igrači moraju s oprezom praviti neke poteze u životu. Pique je bio na udaru nakon svega, ali njegovo ponašanje je bilo izvanredno i za primjer. Nekada smo imali baš odličan odnos, ali i sada se dobro slažemo. Ipak, jasno je da naše prijateljstvo nije kao što je nekada bilo", rekao je Ramos.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi