Ramos: Sada idemo po titulu svjetskog prvaka

Kapiten Reala nakon nove pobjede

Ramos: Sada idemo po titulu svjetskog prvaka

Fudbaleri Real Madrida sinoć su slavili na domaćem terenu pobjedu protiv Deportiva sa 3:2 u okviru španske Primere.

Po dobroj staroj navici, strijelac pobjedničkog gola za Madriđane je u sudijskoj nadoknadi bio Sergio Ramos koji je nakon meča poručio da je sretan zbog svojih golova, ali da je bitna ekipa.

"Sve je moguće kada vjerujete i imate entuzijazam. Kaznali su nas nakon nekoliko naših grešaka, ali ipak smo uspjeli da dobijemo utakmicu. Drago mi je što postižem pogotke, ali ekipa je važnija. Uživat ćemo sada u vodećoj poziciji i idemo na titulu svjetskog prvaka", rekao je Ramos.

Podsjetimo da je Real nakon sinoćnjeg meča zabilježio i 35 susret bez poraza u svim takmičenjima što je najduži niz u historiji kluba. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Madriđane sada očekuju obaveze na Svjetskom klupskom prvenstvu na kojem će im glavni konkurenti za titulu biti fudbaleri Atletico Nacionala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi