Ramsey: Zašto ne bismo savladali i Belgiju
FOTO: EPA

Optimizam u redovima Velsa

Ramsey: Zašto ne bismo savladali i Belgiju

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Velsa u Izraelu je savladala domaću selekciju (3:0), te se tako probila na čelo tabele Grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izrael je svojim pogotkom načeo Aaron Ramsey, koji je izjavio da se on i njegovi saigrači ne boje ni Belgije, po mnogima najkvalitetnije reprezentacije u Grupi B u kojoj se nalazi i naš nacionalni tim.

"Veselimo  se susretu s Belgijom. Radi se o sjajnoj reprezentaciji, no i mi smo pokazali svoju snagu. Vodeći smo u grupi i zašto ne bismo savladali i Belgiju", izjavio je Ramsey nakon sinoćnjeg susreta.

Podsjetimo, Vels i Belgija će snage odmjeriti 12. juna.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.