Ramsey: Želim da Wenger ostane

Veznjak Arsenala jasan

Ramsey: Želim da Wenger ostane

D. Rakanović

Arsenal je danas osvojio 13. trofej FA Kupa u svojoj istoriji.

Arsenal je izgubio mnogo u sezoni, ostao je nakon 20 godina bez Lige prvaka, ali je za utjehu dobio FA Kup jer je prvaka Engleske Chelsea savladao u finalu s 2:1.  

Gol za pobjedu postigao je Aaron Ramsey u 79. minuti. 

Ramsey nakon utakmice je izjavio da bi volio da Arsene Wenger ostane i naredne sezone u Arsenalu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Naravno da želim da on ostane. On je bio fantastičan za mene i ove igrače. Zaslužio je to. Promijenio je sistem i to se isplatilo, nadam se da će biti tu i naredne sezone. Mnogo mu dugujemo", rekao je Ramsey. 

Podsjetimo, Wenger je nakon utakmice izjavio da će se sastati sa čelnicima kluba u utorak i razgovarati o svojoj budućnosti, a da će sve biti kristalno jasno već u srijedu ili četvrtak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi