Ranieri nakon Leicestera ide u penziju

Italijanski stručnjak najavio kraj karijere

Ranieri nakon Leicestera ide u penziju

E. Čaušević

Fudbaleri Leicestera osvojili su titulu prvaka Engleske što je hisorijski rezultat za ovaj klub.

Menadžer Leicestera, Claudio Ranieri, nalazi se u centru pažnje jer je uspio ono što od njega niko nije očekivao. Ranieri je kazao da će do kraja ugovora ostati u engleskom klubu, ali da će onda u penziju.

"Sretan sam u Leicesteru i tu ostajem do kraja ugovora. Nakon toga ću u penziju jer želim da ovo bude posljednji posao u mojoj karijeri", rekao je Ranieri.

On je također dodao da je čelnicima kluba dao prioritet da pokušaju Jamieja Vardyja sačuvati u ekipi i za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On je veoma važan igrač za moj tim. Dao sam zadatak čelnicima kluba da pokušaju odoliti ponudama za njega što neće biti nimalo lako", rekao je Ranieri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi