Ranieri: Naše zadnje utakmice će biti užasne

Leicester na korak od titule

Ranieri: Naše zadnje utakmice će biti užasne

E. Čaušević

Fudbalere Leicestera očekuje još pet utakmica do kraja prvenstva u Engleskoj.

Leicester je prvi na tabeli Premiershipa i ima sedam bodova više od drugoplasiranog Tottenhama. U zadnjih pet kola Lisice imaju nekoliko teških utakmica, a menadžer ekipe Claudio Ranieri zna da njegovom timu neće biti nimalo lako.

"Zadnje utakmice u prvenstvu će biti užasne. Još uvijek ništa nije odlučeno i stvari se mogu brzo promijeniti. Naš cilj je jasan i ići ćemo korak po korak. Ako Tottenham osvoji titulu naša dužnost je da im čestitamo", rekao je Ranieri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je italijanski stručnjak tokom cijele sezone pokušavao da smiri emocije i strasti u ekipi nakon pobjede protiv Sunderlanda u prošlom kolu i Ranieri je pustio nekoliko suza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi