Ranieri: Ne trebaju mi zvijezde u svlačionici

Ne želi narušiti atmosferu

Ranieri: Ne trebaju mi zvijezde u svlačionici

Evropska sportska javnost će ovog ljeta s velikim zanimanjem pratiti kako će poslovati Leicester.

Ovaj klub će u narednoj sezoni po prvi put u historiji nastupiti u Ligi prvaka, za koju će mu definitivno biti potrebna određena igračka pojačanja.

Ipak, velike zvijezde neće dolaziti u Leicester, što je potvrdio i Claudio Ranieri.

"Ne želim dovoditi velika imena u Leicester da ne bih narušio atmosferu u svlačionici. Moji igrači su posebni. Želimo dovesti dobre fudbalere ali oni koji dođu moraju biti istog duha kao i moji sadašnji igrači", poručio je trener Lisica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Claudio Ranieri je ove sezone sa Leicesterom napravio pravo čudo osvojivši prvu titulu u 132 godine dugoj historiji kluba sa King Powera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi