Ranieri nije bio prvi izbor Leicestera

Hiddink bio na meti Lisica

Ranieri nije bio prvi izbor Leicestera

E. Čaušević

Italijanski stručnjak, Claudio Ranieri, uživa u velikoj pažnji nakon što je s Leicesterom uspio osvojiti titulu prvaka Engleske.

Ipak, Ranieri nije bio prvi izbor čelnika Leicestera za ovu sezonu. U engleskim medijima pojavila se informacija da je Leicester želio na klupi sadašnjeg trenera Chelseaja, Guusa Hiddinka. Holanđanin je to i sam potvrdio.

"Istina je da je Leicester poslao ponudu pred početak ove sezone i željeli su da budem trener ove ekipe. Ipak, ja sam želio samo da se odmaram i nisam bio spreman da prihvatim ponudu", rekao je Hiddink.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, Hiddink je dodao da je prihvatio ponudu Chelseaja samo jer je želio da ekipu vrati na pobjednički put, ali da se sada kaje što je to uradio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi