Ranieri: Nije im jasno zašto sam ih izveo? Objasnit ću opet

Vardy i Mahrez zakazali protiv Uniteda

Ranieri: Nije im jasno zašto sam ih izveo? Objasnit ću opet

E. Čaušević

Leicester je danas doživio težak poraz na gostovanju protiv Manchester Uniteda koji je slavio sa 4:1.

Aktuelni prvak Engleske danas je odigrao očajno prvo poluvrijeme u kojem je United postigao četiri gola. Mnogo nervoze na terenu bilo je kada je Claudio Ranieri odlučio da iz igre izvede Jamieja Vardyja i Riyada Mahreza.

Vardy je imao malii okršaj sa glavnim sudijom utakmice i ne bi bilo iznenađenje da dobije kaznu od FA. Ovaj potez Ranierija iznenadio je navijače Leicestera, a mnoge je zanimalo kako su igrači prihvatili ovaj potez svog trenera.

"Kako su prihvatili to što su izašli iz igre? Pa iskreno se nadam dobro. Ako nisu shvatili što su izašli ja ću im opet objasniti. Nije nikakav problem", rekao je Ranieri.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi