Ranieri: Rekao sam Vardyju 'dobrodošao nazad'

Trener Leicestera nakon meča

Ranieri: Rekao sam Vardyju 'dobrodošao nazad'

Fudbaleri Leicestera sinoć su na domaćem terenu pobijedili Manchester City sa 4:2.

Lisice su konačno odigrale dobar meč te su pokazali da nisu bez razloga aktuelni šampioni države.

Njihov trener Claudio Ranieri bio je veoma sretan nakon meča te je poručio da je ovo pravi Leicester.

"Danas smo bili konačno pravi, a možda se to čini tako jer smo u posljednje vrijeme igrali veoma loše. Morali smo odigrati dobro zbog naših navijača koji su putovali u Portugal gdje smo odigrali jako lošu utakmicu. Mnogo nam je pomoglo što smo postigli dva brza pogotka. Veoma sam sretan i zbog Vardyja kojem sam nakon meča rekao 'dobrodošao natrag'", poručio je italijanski stručnjak nakon meča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da su Lisice nakon ove pobjede skočile na 14. mjesto Premiershipa sa 16 bodova, dok je City ostao na 4. poziciji sa 30 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi