Ranieri: Želim zaboraviti Leicester

Novi trener Nantesa

Ranieri: Želim zaboraviti Leicester

E. Škorić

Claudio Ranieri želi da zaboravi Leicester i da se što prije okrene poslu u Francuskoj.

Ranieri je osvojio naslov prvaka Engleske na King Poweru, ali već iduće sezone je smijenjen i sada je na klupi Nantesa, a prethodno je u Francuskoj vodio Monaco.

"Želim da zaboravim Leicester. Ovo je nešto jedinstveno, došao sam u klub koji je osam puta bio prvak Francuske, povijesni klub. Sretan sam što sam danas ovdje. Došao sam u Nantes kada sam bio trener Monaca i znam da su navijači bili nevjerovatni", jasan je Ranieri.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ranieri je napravio čudo s Leicesterom koji je od borbe za opstanak stigao do titule, a o tome sada maštaju i navijači Nantesa. S Ranierijem se nikada ne zna...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi