Ranierijeve riječi obradovat će Džeku i društvo

Bodri Romu

Ranierijeve riječi obradovat će Džeku i društvo

E. Škorić

Italijanski stručnjak Claudio Ranieri podržava Romu u borbi za Scudetto.

Roma i dalje prati Juventus u Seriji A i ne odustaje od Scudetta, a Rimljanima je podršku dao i Claudio Ranieri, koji je s Leicesterom senzacionalno prošle sezone pokorio Premier ligu.

"Juventus ima svoju uobičajenu sezonu. Oni su jaki u planiranju i ostvarivanju ciljeva. Nadam se da svako u Italiji može da dođe na Juventusovu razinu", rekao je Ranieri, pa je dodao:

"Koga podržavam u Italiji? Svi znaju da sam Romanista, da moje srce kuca za Romu i nadam se da će klub osvojiti titulu i igrati Ligu prvaka". 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ranieri je govorio i o Leicesteru, smatra da je klub ove sezone previše fokusiran na Evropu i da je zbog toga uslijedio pad u Premier ligi. Italijan takođet tvrdi da je glavni cilj Lisica ostanak u ligi, te da gazda više ništa i ne traži od svojih igrača.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi