Ranieriju ne manjka motivacije za novo čudo
Foto: EPA

Traži novi angažman

Ranieriju ne manjka motivacije za novo čudo

Italijanski trener Claudio Ranieri uskoro bi se mogao vratiti trenerskom poslu. 

Ranieri je bez angamana otkako je krajem februara dobio otkaz u Leicester Cityju, međutim problema sa pronalaskom nove sredine neće imati, jer je sve veći broj klubova koji ga žele angažovati predstojećeg ljeta. 

U razgovoru za inostrane medije Ranieri je nagovijestio da bi se mogao vratiti u Premier ligu.

"Nadam se, vidjet ćemo. Stimulacija je tu da napravim još jednu historijsku sezonu. Osjećam se dobro. Mislim da mogu da budem trener bilo gdje, i u Engleskoj i u Italiji i u Francuskoj", kazao je Ranieri. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iz Engleske interesovanje za Ranierija su pokazali Watford i Cristal Palace, no italijanski trener još nije donio odluku gdje će raditi od sljedeće sezone. Kako kaže, ono što će biti presudno pri odluci je pravi projekat u koji će moći ući s potpunom posvećenosti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi