Rapid poražen od Grodiga, Grahovac na klupi

Austrijska Bundesliga

Rapid poražen od Grodiga, Grahovac na klupi

U prvom susretu 16. kola austrijske Bundeslige, Grodig je na domaćem terenu savladao bečki Rapid, a konačan rezultat susreta glasio je 3:1. 

Radost domaćim navijačima već u sedmoj minuti donio je Reyna, ali vodstvo domaćina trajalo je sve do 14. minute, kada je Alar postigao pogodak za izjednačenje.

Grodig je u 45. minuti preko Huspeka uspio opet doći do vodstva, a isti igrač u 73. minuti postigao je novi pogodak i postavio konačnih 3:1.

Srđan Grahovac poraz Rapida odgledao je s klupe za rezervne igrače, a njegov tim sada se nalazi na petoj poziciji u austrijskom prvenstvu.

Austrijska Bundesliga, 16. kolo

Grodig - Rapid 3:1 (Reyna 7., Huspek 45., 73. / Alar 14.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.