Iskusni napadač nakon utakmice

Raščić: Rezultat nije realan

Iskusni Admir Raščić smatra da 1:1 u duelu Olimpica i Spartaka nije realan rezultat.

Olimpic je poveo protiv Slovaka golom Pandže u 14. minuti, ali je u nastavku tim Spartaka preko našeg internacionalca Emira Halilovića došao do izjednačenja.

“Rezultat je malo nerealan. Oni do gola nisu imali nijednu ozbiljniju šansu, a mi smo pogađali prečku, stativu, sudija je mogao da svira i jedan penal… Ali dobro, i ovaj rezultat nije loš”, kazao je Raščić nakon utakmice, dodavši:

“Opreznost protiv Spartaka je bila jer su nam bili nepoznanica. Rijetko ko od nas prati slovačku ligu i zato smo bili oprezni. Vjerujem da ćemo biti eksplozivniji u revanšu”.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Za sedam dana će Vukovi gostovati u Slovačkoj, te će probati da se domognu drugog pretkola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.