Rashford će danas biti najsretniji čovjek na svijetu

Ponovo će dobiti povećanje plate

Rashford će danas biti najsretniji čovjek na svijetu

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda u okviru 5. kola Premiershipa danas igraju protiv Watforda.

Nakon poraza na domaćem terenu u gradskom derbiju od Cityja, navijači Crvenih đavola danas očekuju pobjedu svoje ekipe. Poseban motiv danas će imati Marcus Rashford koji bi mogao dobiti novo povećanje plate.

Kako prenose engleski mediji mladi napadač Uniteda danas bi trebao potpisati novi ugovor sa Crvenim đavolima iako je to uradio prije četiri mjeseca. United ne želi rizikovati da neko aktivira otkupnu klauzulu Rashforda pa su čelnici kluba spremili novi ugovor za novu zvijezdu Old Trafforda.

Rashford je na početku prošle sezone zarađivao "samo" 1.000 funti, ali je prije četiri mjeseca ta cifra skočila na 20.000 funti. Ipak, potpisom novog ugovora njegova plata mogla bi se udvostručiti. Ovo su sigurno odlične vijesti za mladog napadača Manchester Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi