"Rasjekao sam glavu na tri mjesta, ali dolazim u Zenicu"

Ermin Bičakčić o povredi za SportSport.ba:

"Rasjekao sam glavu na tri mjesta, ali dolazim u Zenicu"

Nakon dugog odsustvovanja sa terena zbog bolesti, a kasnije i povrede u početni sastav Hoffenheima se u današnjoj utakmici vratio bh. reprezentativac Ermin Bičakčić.

Bičakčićev TSG je poražen u utakmici u kojoj je palo čak sedam golova, od čega šest u prvom poluvremenu.

Nakon što je prvo poluvrijeme okončano rezultatom 3:3, gosti su jedinim golom u nastavku izborili pobjedu, a gol je pao tek pošto je bh. defanzivac zamijenjen zbog povrede.

Iako su mnogi sumnjičavo požurili da napišu da je Bičakčić povrijeđen i upitan za duel sa Izraelom, popularni Čelični (nadimak koji je dobio dok je igrao u Braunschweigu op.a) je u izjavi za naš portal kazao kako povreda nije ozbiljna, makar on tako misli.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Sve je dobro. Rasjekao sam glavu na tri mjesta, ali dobro je. Dolazim u Zenicu, naravno", kazao nam je Bičakčić kratko nakon utakmice u kojoj je njegov Hoffenheim doživio drugi ovosezonski poraz, te se  na kraju malo našao na račun "bosanskih glava", dodavši:

"Bosanska glava sve preživi"!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.