Raspucani Manchester United pregazio Stoke City

Swansea i Bournemouth slavili gostujuće pobjede

Raspucani Manchester United pregazio Stoke City

Fudbaleri Manchester Uniteda slavili su sigurnu pobjedu u okviru 24. kola Premier lige na Old Traffordu protiv Stoke Cityja rezultatom 3:0.

Crveni đavoli su poveli u 14. minuti kada je Lingard savladao Butlanda za 1:0. Do drugog gola se nije mnogo čekalo. Igrao se 23. minuti kada je Martial na asistenciju Rooneya sjajno pogodio suprotan ugao i tada je bilo jasno da će Stoke teško doći do bodova.

Konačnih 3:0 na ovom meču potvrdio je Wayne Rooney svojim drugim golom u 53. minuti. United se ovom pobjedom popeo na 5. mjesto i sada imaju 40 osvojenih bodova.

Ekipa Swansea slavila je gostujuću pobjedu kod Wet Bromwich Albiona rezultatom 1:0. Jedini gol na meču postigao je Sigurdsson u 64. minuti.

Gostujuću pobjedu u 24. kolu Premiershipa slavili su i fudbaleri Bournemoutha koji su pobijedili kod Crystal Palacea rezultatom 2:1. Domaći su poveli u 27. minuti kada je pogodio Dann, da bi samo sedam minuta kasnije Pugh izjednačio na 1:1. Pobjedu gostima donio je Afobe u 57. minuti.



Potražite više informacija na temu Premier league:





Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi