Raste Štilićeva forma: Ponovo postigao gol

U Wisli zadovoljni

Raste Štilićeva forma: Ponovo postigao gol

Forma Semira Štilića znatno je napredovala u odnosu na prve utakmice nakon što se vratio u Wislu iz Krakowa.

Sarajlija je u Wislu došao u zimskom prijelaznom roku nakon avanture na Kipru, a iako su ga pojedini poljski mediji obasipali kritikama da je danas neprepoznatljiv, Štilić to demantuje svojim igrama na terenu. 

Nakon što je u pretprošlom kolu postigao gol u pobjedi protiv Plocka, Štiliću je to pošlo za rukom i u prijateljskoj utakmici koju je njegov tim pobijedio niželigaša po imenu Puszcza Niepolomice. 

"Drago mi je da sam postigao gol. Pokazao sam se u dobrom svjetlu i protiv Lecha. Stojim na raspolaganju treneru i nadam se da ću igrati sve više i više. Od sada ćemo se fokusirati maksimalno na prvenstvo i nastojati da ostvarimo cilj koji smo sebi postavili", kazao je Štilić, čiju izjavu prenose poljski mediji. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Štilićeva Wisla inače u poljskom prvenstvu zauzima šestu poziciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi