Rasvijetljeno ubistvo crnogorskog golmana

Zna se ko je počinilac

Rasvijetljeno ubistvo crnogorskog golmana

Crnogorska policija je rasvijetlila ubistvo bivšeg golmana Gorana Lenca, javljaju tamošnji mediji. 

Sredinom ovog mjeseca na stadionu FK Bokelj u Kotoru dogodio se strašan zločin u kojem je ubijen bivši golman Goran Lemac, a kako javljaju crnogorski mediji, nakon intenzivnog rada ovaj slučaj su u policiji rasvijetlili.

Za ubistvo Lenca je osumnjičen Kotoranin Nikola Mršić za kojim policija traga već danima, a prema policijskim podacima on nije napustio Crnu Goru. Mršić je navodno član šljakarskog kriminalnog klana. 

Usput, napadač prilikom izvršavanja zločina nije bio maskiran. Kada su se razišli ljudi sa terena na kojem je Lenac trenirao, sišao je sa tribine i počeo da trči, simulirajući da i on navodno trenira, ne ostavljajući prostora sumnji da nešto sprema. Prišao je potom Lencu dok je ovaj radio sklekove, i ispalio mu u glavu dva hica. 

Motivi ubistva Lenca, koji nema kriminalni dosije, još nisu poznati. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti