Rat klubova: Marseille se narugao PSG-u, pa požalio

Brutalan odgovor

Rat klubova: Marseille se narugao PSG-u, pa požalio

Marseille, veliki rival Paris Saint-Germaina, iskoristio je nedavnu svađu između Neymara i Cavanija kako bi se narugao najmoćnijem francuskom klubu. 

Neymar i Cavani su se, podsjećamo, sukobili na utakmici protiv Lyona (2:0) oko preuzimanja uloge izvođača jedanaesterca i slobodnog udaraca, a u ismijavanje situacije na Twitteru se uključio i Marseille.

Na zvaničnoj stranici Marseillea je objavljena fotografiju uz opis kako se u tom klubu zagrljeni svađaju oko toga ko neće izvesti penal, ističući da je uspjeh ekipe ispred statistike pojedinca, međutim brzo je stigao odgovor Paris Saint-Germaina. Parižani su se potrudili da u Marseilleu požale što su se našalili.

"Jeste li vidjeli nekog njihovog igrača u protivničkom šesnaestercu? Nikad. A nadaju se penalu..." 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Usput, Paris Saint-Germain zauzima vodeću poziciju u francuskom šampionatu, dok je Marseille na skromnom sedmom mjestu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi