"Raul bi se trebao tri puta roditi da bude bolji od Ronalda"

Cicinho osuo paljbu po bivšim Galacticosima

"Raul bi se trebao tri puta roditi da bude bolji od Ronalda"

Nekadašnji desni bek Real Madrida Cicinho otkrio je veoma zanimljive detalje iz svlačionice Reala u tom vremenu.

Naime, Cicinho poručuje da su postojale podjele u svlačionici Kraljevskog tima, a da su glavni razlog tome bili Casillas, Raul, Guti, Salgado i Helguera koji su 'manipulisali svlačionicom'.

"Guti, Salgado, Helguera, Raul, Casillas,... oni su bili vođe grupe. A oni koji su ušli u grupu morali su ih slušati. Oni su bili izmanipulirani. Trpiti su zbog njih kod trenera, ali i od medija. Na primjer, jedan dan je Ronaldo loše odigrao, a sutradan je na naslovnici izašlo da je Raul bolji od njega. Raul bi se trebao roditi tri puta da pokuša biti bolji od Ronalda", rekao je Cicinho.

On je pojasnio i razlog zbog kojeg je izgubio mjesto u startnoj postavi Reala.

"Roberto Carlos bio je lijevi, a ja desni bek, Sergio Ramos u sredini. Michel Salgado je bio tek drugi izbor za desnog beka. No, tada je Casillas odredio da Salgado bude njegov zamjenik kao kapiten, kako bi ovaj mogao igrati. Počele su podjele u svlačionici. Julio Baptista im je to rekao", poručio je Cicinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi