Raul: Nisam vjerovao da će Zidane biti trener

Legendarni napadač Reala priznao

Raul: Nisam vjerovao da će Zidane biti trener

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Real Madrida Raul Gonzalez, izjavio je da nikada nije vjerovao da će Zinedine Zidane jednog dana postati trener.

Legendarni napadač kraljevskog kluba izjavio je da nikada nije očekivao da će Zidane uploviti u trenerske vode, a još manje da će voditi ekipu Real Madrida.

"Kada smo bili saigrači u Real Madridu nisam mogao zamisliti njega kao trenera. Ali, kada je otišao u penziju dao je sve od sebe da uspije u tom poslu i sada mu se vraća. Moram priznati da nikada nisam vjerovao da će postati trener, a posebno trener Real Madrida", rekao ja Raul.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Raul i Zidane su u Real Madridu zajedno igrali pet sezona, a nekadašnji napadač priznao je da je bilo uživanje igrati sa čarbnjakom iz Francuske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi