Raul: Nisam vjerovao da će Zidane postati trener

Legendarni napadač otkrio

Raul: Nisam vjerovao da će Zidane postati trener

Legendarni fudbaler Real Madrida Raul Gonzales otkrio je da nije vjerovao da će Zidane nakon fudbalske karijere postati trener.

Podsjetimo da je Zidane prije otprilike mjesec dana postao novi trener Real Madrida nakon što je Rafael Benitez dobio otkaz na tom mjestu.

Njegov bivši saigrač iz Real Madrida Raul Gonzles kaže da nije vjerovao u ovakav rasplet, ali poručuje da je Zidane pravi čovjek za Real.

"Zidane je jedan od najboljih fudbalera koji su ikada igrali. Siguran sam da će to znati da prenese i svojim fudbalerima i da će Real ove sezone sa njim imati mnogo uspjeha. Da ste me ovo pitali prije nekoliko godina, ne bih vam rekao da vjerujem da će Zidane postati trener jednog dana", rekao je Raul.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je dodao da bi Real sa Zidaneom trebao imati strpljenja i da ga ne treba forsirati da odmah pokaže rezultate rada.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi