Ravanelli: Vratite Contea!

Izjava nekadašnjeg napadača Juventusa

Ravanelli: Vratite Contea!

E. Ganibegović

Giampiero Ventura je dobio otkaz nakon što nije uspio odvesti reprezentaciju Italije na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, prvi put poslije 1958. godine pa se tako sada vode mnoge špekulacije ko će postati novi selektor Azzura.

Jedan od onih koji se spominje kao mogući kandidat za klupu Italije je Antonio Conte, koji je već u jednom navratu bio na toj poziciji.

Fabrizio Ravanelli, nekadašnji napadač Juventusa smatra kako bi Conte trebao opet preuzeti kormilo Azzura.

"Vratio bih Contea na mjesto selektora", rekao je Ravanelli za Tuttomercatoweb.

"Pokušao bih ga uvjeriti na sve načine, jer ono što je on učinio s reprezentacijom je nešto sjajno. On je inovator i zna kako vratiti stvari na pravo mjesto", izjavio je bivši igrač Stare dame.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi