Ravel Morrison pojačao Lazio

Nebeskoplavi jači za Engleza

Ravel Morrison pojačao Lazio

Teme:

Talentovani Ravel Ryan Morrison pojačao je ekipu rimskog Lazija pred sami kraj januarskog prelaznog roka.

Ovaj U21 reprezentativac Engleske je do jučer bio član West Hama ali je igrao na posudbi u Cardiffu. Riječ je o 21-godišnjem fudbaleru sredine terene kojeg krasi odlična tehnika ali i nemiran duh, pa će biti interesantno vidjeti kako će se mladi Englez ponašati u Rimu.

Zanimljivo, Morrison će biti tek drugi Englez nakon Gascoignea koji će nastupati za Lazio, a priznao je da nikada nije čuo za popularnog Gazzu.

Morrison se već neko vrijeme dovodio u vezu sa dolaskom u Rim ali su sve dileme otklonjene nakon što je na Instagramu objavio sliku svog novog dresa sa brojem četiri na leđima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.