Real će Ramosu ponuditi produženje ugovora

Prenose španski mediji

Real će Ramosu ponuditi produženje ugovora

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos igra jednu od najboljih sezona u karijeri. 

Ramos je jedan od najvažnijih igrača Reala u ovoj sezoni pa tako i ne čudi što ga predsjednik ovog kluba Florentino Perez izuzetno mnogo cijeni. 

Iako Ramos ima važeći ugovor sa Kraljevskim klubom do ljeta 2020. godine, čini se kako će Perez to dodatno "podebljati", te će Ramosu biti ponuđeno produženje saradnje na još jednu godinu po istim uslovima.

Kako prenose španski mediji, Ramos i Real bi saradnju trebali produžiti nakon okončanja sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, kapiten Reala je ove sezone odigrao ukupno 35 mečeva u svim takmičenjima te je postigao čak 10 golova što je za štopera sjajan uspjeh. Također, ono što je upečatljivo ove sezone je činjenica da je Ramos postigao gotovo sve bitne golove za Kraljevski tim koji su pomogli Realu do dođe do polufinala Lige prvaka i liderske pozicije u La Ligi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi