Real dobio Malagu ali izgubio Modrića do kraja sezone?!
Foto: epa.eu

Povreda ligamenata koljena

Real dobio Malagu ali izgubio Modrića do kraja sezone?!

Real Madrida je s 3:1 savladao Malagu u okviru 32. kola španske Primere, ali ovu pobjedu Kraljevi bi mogli skupo platiti. 

Navijače Reala, ali i hrvatske reprezentacije može zabrinuti povreda Luke Modrića koji je dobio udarac u koljeno u 57. minuti u duelu s veznjakom Malage Reciom te je šepajući napustio travnjak Santiago Bernabeua.

Prema prvim informacijama doktorske službe kraljeva, Luka je istegao ligamente desnog koljena, zbog čega će biti izvan terena čak šest sedmica. To praktički znači da je sezona za njega gotova. 

Upitni će ostati eventualni nastupi u finalu Lige prvaka 6. juna, kao i reprezentativni protiv Italije na Poljudu 12. lipnja. Ipak, još se uvijek čeka službena dijagnoza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.