Real Madrid blizu dovođenja novog Ibrahimovića

Prema pisanju Marce

Real Madrid blizu dovođenja novog Ibrahimovića

Real Madrid je veoma blizu dovođenja Alexandera Isaka ili novog Zlatana Ibrahimovića kako ga nazivaju svjetski mediji.

Isak ima samo 17 godina, a već se brojni evropski velikani raspituju za njega. Izgleda da je ipak Real Madrid bio najkonkretniji te je uspio da ga ubjedi da potpiše za njihov klub.

Podsjetimo da Real ima zabranu dovođenja fudbalera od strane FIFA-e, ali taj problem mogli bi zaobići jer ovog fudbalera AIK-a ne bi registrovali u prvi tim već bi ga poslali u Real Madrid Castillu.

Ovaj 17godišnji napadač debitovao je za AIK u februaru ove godine, a do sada je već postigao deset pogodaka. Za njegove usluge interesovale su se i ekipe PSG-a, Bayerna, Chelsea i West Hama, a Marca prenosi da je AIK već odbio jednu ponudu Reala i to od 10,7 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi