Real Madrid doveo trinaestogodišnjaka

Iz Real Betisa

Real Madrid doveo trinaestogodišnjaka

M. Šljivak

Madridski Real očigledno dosta brine za budućnost kluba i u posljednje vrijeme ulažu dosta novca kako bi doveli najbolje mlade igrače Španije.

Danas su Kraljevi omladinsku školu pojačali 13-godišnjim napadačem Davidom Pecellinom Garcijom, koji je nastupao za fudbalsku školu Betisa iz Seville.

Betis je ovog ljeta Realu prodao mladog veznjaka Danija Ceballosa, a prema tvrdnjama španskih medija, čak je i tada mali David bio meta kraljevskog kluba i obavljeni su preliminarni pregovori.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dva mjeseca kasnije Pecellin je postao član Reala. On će karijeru nastaviti u jednom od najvećih svjetskih klubova, a ovom dječaku se predviđa sjajna karijera.

Interesantno, ovaj dječak već ima i agenciju koja ga zastupa. Bahia International brine o njegovoj karijeri, a nije ni čudo što je završio u Realu, jer je preko agencije u Madrid stigao i Ceballos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi