Real Madrid dovodi konkurenciju Keyloru Navasu?

Žele mladog golmana Bilbaa

Real Madrid dovodi konkurenciju Keyloru Navasu?

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez u posljednje vrijeme sve češće razmišlja o golmanskim opcijama. 

Real Madrid na golu ima jednog od najboljih čuvara mreže današnjice Keylora Navasa, a njegova rezerva je nekadašnji golman Espanyjoola Kiko Casilla. Obzirom da oba golmana imaju preko 30 godina, Perez želi pojačati konkurenciju na golu nekim mlađim čuvarom mreže, a to bi mogao biti trenutni golman Athletic Bilbaa Kepa Arrizabalaga. 

Radi se o golmanu koji ima samo 23 godine, a koji je trenutno prvi čuvar mreže svog kluba i veoma je talentovan. Njegov ugovor sa Bilbaom ističe narednog ljeta, a trenutno se vode česti pregovori oko produženja istog. Tu situaciju prati Real Madrid koji je spreman, ukoliko ne dođe do dogovora između dvije strane, da brzo uskoči i besplatno dovede ovog golmana. 

Za sada nije poznato da li bi to značilo i kraj za Casillu na poziciji rezervog golmana Reala, ali vjerovatno ne bi bilo potrebe da Madriđani u tom slučaju imaju čak tri vrhunska golmana. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Keylor Navas je trenutno prvi izbor na golu Reala i vjerovatno ćemo ga na tom mjestu još dugo gledati, ukoliko Perezu ponovo ne sine ideja da dovede Davida De Geu. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi