Real Madrid na kraju sezone prodaje jednog člana BBC-a

Prenose špansski mediji

Real Madrid na kraju sezone prodaje jednog člana BBC-a

Real Madrid je donio odluku da proda jednog od tri člana BBC-a na kraju ove sezone, prenosi španski Don Balon.

Karim Benzema, Gareth Bale i Cristiano Ronaldo lošiju su nego ikada, možemo slobodno reći. Proteklih sezona njih trojica su bili najvažniji napadači Reala i ubjedljivo najefikasniji u timu. Ne možemo reći da je sada mnogo drugačije, ali sigurno je da Bale, Benzema, a posebno Ronaldo ne igraju kao prije.

Primjera radi, Ronaldo je prošle sezone postigao čak 35 golova u La Ligi i čak 16 u Ligi šampiona, a ove za sada ima samo 19 u ligi i dva u Ligi šampiona što je za više nego duplo slabiji rezultat. Benzema je prošle sezone postigao 24 gola u La Ligi, a ove samo devet za sada, dok je Bale prošle godine imao 19 golova u ligi, a ove samo sedam.

To je razlog za upravu Kraljevskog tima da osvježi napad, a to će uraditi tako što će prodati jednog člana BBC-a i dovesti njegovu zamjenu i to već ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi