"Real Madrid nije samo Cristiano Ronaldo"

Sandro upozorio saigrače

"Real Madrid nije samo Cristiano Ronaldo"

E. Čaušević

Veliko finale Lige prvaka između Juventusa i Real Madrida igra se u subotu u Cardiffu.

Ljubitelji fudbala s nestrpljenjem očekuju finalnu utakmicu Lige prvaka u kojoj će snage odmjeriti Juventus i Real Madrid čime će biti spuštena zavjesa na ovu sezonu. Igrači Stare dame se spremaju  u Torinu za utakmicu sezone i nadaju se da će Juve nakon više od 20 godina ponovo osvojiti titulu prvaka Evrope.

Lijevi bek italijanskog kluba Alex Sandro izjavio je da njegovi saigrači ne smiju misliti samo o Cristianu Ronaldu, te da Real Madrid ima još mnogo igrača koji mogu svojim potezom odlučiti utakmicu.

"Ronaldo je sjajan igrač, ali Real Madrid nije samo Cristiano Ronaldo. Imao još odličnih igrača i o njima moramo isto razmišljati. Maksimalno smo fokusirani na finale, bit će to težak meč, ali vjerujemo da možemo na kraju slaviti", rekao je Sandro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi