Real Madrid odbio nevjerovatnu ponudu za Kovačića

Juventus nudio velike novce

Real Madrid odbio nevjerovatnu ponudu za Kovačića

E. Ganibegović

Ugledne španske novine AS tvrde kako je Real Madrid odbio ogromnu ponudu od Juventusa za usluge Matea Kovačića.

Juventus je navodno na adresu kraljveskog kluba posalo ponudu od 75 miliona eura za veznjaka reprezentacije Hrvatske, koja je odbijena.

Ovaj 23- godišnjak je najprije nastupao za Dinamo Zagreb, koji je ga je 2013. godine prodao Interu za 11 miliona eura, a 2015. uslijedio je transfer u Real Madrid za 31 miliona eura plus bonusi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kovačić na početku svoje karijere u dresu kraljevskog kluba nije mnogo igrao, pa se borio za svoje vrijeme na terenu, međutim od kada je na klupu stigao Zinedine Zidane, hrvatski veznjak sve redovnije igra, pogotovo u posljednje vrijeme. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi