Real Madrid spremio spektakularnu ponudu za Dybalu
Foto: EPA

Spremni su ponuditi dvojicu igrača

Real Madrid spremio spektakularnu ponudu za Dybalu

E. Čaušević

Argentinski napadač Paulo Dybala ove sezone izrastao je u jednog od najvažnijih fudbalera Juventusa.

Dybala je vjerovatno najzaslužniji što se Juve plasirao u polufinale Lige prvaka jer je sa svoja dva gola srušio Barcelonu u prvom meču četvrtfinala. Poznato je da su Katalonci zagrijani da pokušaju ovog ljeta dovesti Dybalu na Nou Camp, ali to će biti veoma teško.

Ipak, Barca nije jedina koja želi Dybalu u svojim redovima jer je interes za ovog igrača pokazao Real Madrid. Prema pisanju španskih medija kraljevski klub sprema spektakularnu ponudu za Argentinca za koju vjeruju da Juventus ne može odbiti.

Naime, Real Madrid je spreman da ponudi dvojicu igrača u zamjenu za Dybalu. Navodno, radi se o Alvaru Morati koji je bio član Stare dame i o Jamesu Rodriguezu koji je želja kluba iz Torina već duže vrijeme. Iako ova ponuda zvuči zaista spektakularno morat ćemo sačekati zvanične informacije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukoliko Real Madrid ne uspije da dovede Dybalu ovog ljeta meta kraljevskog kluba bit će fudbaler Chelseaja, Eden Hazard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije