Real Madrid zainteresovan za Limu

Brazilac prelazi u Real?

Real Madrid zainteresovan za Limu

Brazilski reprezentativac Lucas Lima mogao bi karijeru nastaviti u Real Madridu, tvrde tamošnji mediji. 

Vezni fubaler Santosa ove sezone pruža fantastične partije i trenutno je jedan od najboljih igrača u Južnoj Americi, a među klubova koji su pokazali najveći interes za njegovo dovođenje je Real Madrid. 

Limu je na utakmici između Brazila i Perua posmatrao skaut kluba Junior Calafat, međutim problem u cijelom poslu mogao bi predstavljati njegov ugovor, s obzirom da je veći dio u vlasništvu investicionih fondova. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Santos je već ranije odbijao ponude za Limu i saopštio je da neće pristati na prodaju za manje od 60 miliona eura. Inače, ugovor mu ističe 2018. godine. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.