"Real ne želi Gayu"
Foto: EPA

Predsjednik Valencije Antonio Salvo

"Real ne želi Gayu"

M. Šljivak

Predsjednik Valencije, Amadeo Salvo, tvrdi kako Real Madrid nije poslao ponudu za lijevog beka Josea Gayu.

Ovog 19-godišnjeg fudbalera smatraju jednim od najboljih mladih defanzivaca u Evropi, a španski mediji su proteklog mjeseca pisali kako je Real Madrid pokazao interes za njegovo dovođenje.

Međutim, predsjednik Valencije Amadeo Salvo tvrdi kako nikakve ponude nije bilo.

"Valencia se bori za svoja prava, kao i uvijek. Gaya nije na prodaju i nismo započeli nikakve pregovore. Ne postoji novac kojim se on može kupiti. Real nije poslao nikakvu ponudu. Ne žele ga", rekao je Salvo.

Valencia bi ovom fudbaleru mogla ponuditi novi ugovor, a aktuelni mu istječe u ljeto 2018. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.